S’Alcázar campió de sa Final a 4 junior al superar a La Salle (70-62)

Publicado por el 11 noviembre, a las 11 : 31 AM Imprimir

S’Alcázar campió de sa Final a 4 junior al superar a La Salle (70-62)

Primer títol en joc i primer títol de la temporada per es júniors del CD Alcázar-Mármoles Sirerol. S’han proclamat ahir vespre campions de Copa, revalidant així el lideratge en aquesta categoria un any més.

Si en la primera semifinal s’Alcázar es va imposar-se de forma ajustadíssima, i en els darrers segons del partit, al CB Ferreries, la final no ha estat menys intensa. La Salle, que havia donat la sorpresa el dia anterior al imposar-se a l’amfitrió i favorit CB Ciutadella, ha estat un difícil contrincant. El baix resultat de la primera part, amb una petita renta per l’Alcázar (26-20), mostra clarament que les defenses, i també els nirvis, han predominat per damunt de tot. A l’inici del tercer quart el CDA-Mármoles Sirerol ha pogut desferrar-se de l’equip blanc i blau gràcies a un parcial de 19 a 12, deixant el marcador en un 45 a 32 que semblava encarrilar el partit cara al darrer quart. I així ha estat, tot i l’esforç de la Salle per intentar retallar la diferència, l’Alcazar ha sabut jugar els darrers minuts amb la serenor necessària per poder mantenir una avantatge de seguretat i emportar-se finalment la victòria i el títol per un ajustat 70 a 62. D’altra banda el CB Ferreries s’ha enduit la tercera plaça davant del CB Ciutadella.

Ara toca centrar-se en la competició de lliga, que enguany estrena format nou, i que dona als dos primers classificats l’oportunitat de jugar una mini lliga balear amb els dos primers classificats d’Eivissa i els 4 primers de Mallorca.

Bàsquet

Artículos Relacionados

Deja un Comentario